Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuzlular Piknik Şöleni Yapıldı

02.06.2024 Günü baharın gelmesi ile Türkelli Beldesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu piknik şölenine çok sayıda belde sakinleri katılım sağladı.Dernek Başkanı Sn: Sezgin Kılıç yapılan Piknik şöleni ile ilgili açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

“Geleneksel hale getirdiğimiz Piknik şölenimize uzaktan yakından katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.Sizleri bir arada görmek,beraber eğlenmek bizleri mutlu ederken aynı zamanda bundan sonraki etkinliklerimiz için bizleri teşvik etmektedir.

Mahallemizin son dönemde yetiştirdiği Tufan Bilgili , Alperen Saka, Efe Karagüzel ,Yunus Bayram ile misafir sanatçımız Cesi ve her etkinlikte yanımızda olan Hüseyin Türk’ün katılımlarıyla güzel bir horon günü geçirdik.Tabiki her piknikte önem verdiğimiz çocuklarımız için Palyaço ablaları onlara mini club,yüz boyama ve sosis balon programı hazırladı.

Ayrıca mahallemizden 6 yaşında otizmli kız çocuğumuzun özel eğitim giderleri için kullanılmak üzere çikolata satışı yaptık ve tüm gelirini kendisine göndereceğiz.Dernek olarak kendisine aylık ödeme göndermekteyiz.

Dernek olarak tüm yönetici arkadaşlarımla hedefimiz burs ve yardımlara devam ederken bu tür etkinliklerle gurbette yaşayan köylülerimizin birbiri ile bir arada olmasını ve eğlenmesini sağlayarak Beşikdüzü’nün İstanbul’daki tek derneği olmamız ile birlikte ilçemizi gurbette en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Bu organizasyonda emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” diyerek günün anlam önemini özetlemiş oldu. Oguzlular.com olarak katılım sağladığımız bu güzel günde Başkan ve yönetim ekibini tebrik ediyoruz.

En son Haberler