Güncel Haberler Son Dakika 

ÇİFTÇİLER DESTEKLEME KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Beşikdüzü İlçe Tarım ve Orman  Müdürlüğü tarafından 2024 yılı “Kırsal Kalkınma Destekleri” konusunda müdürlük salonunda geniş çaplı toplantı düzenlendi.

Beşikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yayla, Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, mahalle muhtarları, işadamları, çiftçiler, Ziraat Bankası temsilcisi ve sivil toplum üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik elemanlarından Uzman Ziraat Mühendisi Ergin Sevim, “2024 yılında yeter büyüklükte tarım arazisi olan çiftçilerimiz, çatır ahır projeleri yapabilir ve bunun % 50’sini bakanlığımızdan hibe destek alabilirler.

Tarımsal ürünleri işleme ve değerlendirme konusunda yeni iş yeri açmak isteyenler ya da var olan işletmelerini makine-ekipman yönünden genişletmek isteyenler bu projeden yararlanabilirler. Desteklemelerden yararlanacak çiftçilerimizin ya da girişimcilerimizin 18 Şubat 2024 tarihine kadar Tarım ve Orman Bakanlığı’nın internet sitesinden başvurularını gerçekleştirebilirler” dedi.

Toplantıda söz alan Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ahmet Yayla da bakanlığımızca yapılacak olan desteklemelerden ilçemiz çiftçilerinin en üst seviyede faydalanmaları için bu toplantıyı tertip ettiklerini, her konuda tüm teknik elemanlar ile çiftçilerimizin hizmetinde olduklarını belirtti. 

Haber Linki İçin tıklayınız.

En son Haberler