Bizden Haberler Fotoğraflarımız Son Dakika 

Kültür ve Eğitime Katkı Gecesi Yapıldı

Trabzon ili Beşikdüzü ilçesi Türkelli beldesi Kültür yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin düzenlediği KÜLTÜR VE EĞİTİME KATKI GECESİ 06 Ocak 2024 günü Üsküdar Cengelköy Mehmet Çakır Kültür merkezinde büyük bir coşku ve katılımla (Tahmini 800 kişi) gerçekleşmiş oldu.

Geceye Davulcu Eser Meydan ve Zurnada Oğuz Kahveci ile coşkulu bir giriş ile başlandı.El ele veren Oğuz ve civar mahalle sakinleri salonun her tarafına halka seli , doyasıya oynanan horun ile güzel anlar yaşadılar.

Gecenin sunuculuğunu yapan Kaptan Yusuf yönetiminde Dernek başkanı Sn.Sezgin Kılıç ,Beşikdüzü Belediye Başkanı Sn.Ramiz Uzun ve Üsküdar Belediye Başkanı Sn.Hilmi Türkmen konuşmaları ile gecenin amacı derneğin faaliyetleri hakkında genel bilgi paylaşımları yapıldı.

Türkelli beldesi öz evladı kemençe sanatçısı Tufan Bilgili ,genç bir yetenek Süleyman Kaya , Unutulmaz sesi ve türküleri ile Efe Karagüzel ,Hepimizin çocukluğunda severek dinlediğimiz Beşikdüzü evladı TRT sanatçısı İbrahim Can ve Kemençede Umut Ayvaz gecede güzel türkü ve gaydelerle coşkuyu zirveye taşıyan isimler oldu.

Oğuz üretici kadınlar dernek başkanı Güler İpek,İzmiş Derneği başkanı Muharrem Sağlam,Beşikdüzü Oğuz köyleri dernek başkanı Tuncer Uzunboy,Oğuz mahallesi Muhtarı Mustafa Refik Özdemir ve Oğuz mahallesi muhtar adayları, Beşikdüzü Oğuz köyleri eski dernek başkanı , Bahattin Yılmaz geceye katılım sağlamışlardır.

Yoğun katılımın olduğu gecede yüzlerde oluşan hoş tebessüm ve memnuniyet coşkusu içerisinde gerçekleşen KÜLTÜR VE EĞİTİME KATKI GECESİ dernek başkanı ve yönetim kurulunun tüm katılımcılara ve gecenin sponsorlarına yapılan teşekkür ile sona ermiş oldu.

Oguzlular.com olarak sosyal medyada canlı yayın yaparak paylaşım yaptık.Aşağıdaki linkten gecenin canlı yayınlarını izleye bilir ve unutulmaz fotoğraf karelerini ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf : Halil İbrahim CoşkuN ve Nural Emiroğlu

En son Haberler