Güncel Haberler Son Dakika 

YAZ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

13 takımın katıldığı geleneksel Beşikdüzü Belediyesi Yaz Futbol Turnuvası, Beşikdüzü İlçe Stadyumu’nda Takazlıspor-Glitalılar arasında oynanan açılış maçıyla başladı.

Başlama vuruşunu Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun  ile  Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun  yaptığı, orta hakem Şennet Gündoğdu’nun yönettiği maçta, her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Gölü atanın maçı alacağı izlenimi taşıyan maçta, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Glitalılar, 55.dakikada yedikleri golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldılar. Bu sonuçla Takazlıspor turnuvaya 3 puanla başlamış oldu.

Turnuvanın ilk golünü Takazlıspor’dan Mehmet Çömez attı. Turnuvanın ikinci maçında ise Yeşilköyspor ile Beşikdüzü Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. DP İlçe Başkanı Hasan Kaya’nın da Yeşilköyspor forması  giydiği maçta, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Yeşilköyspor rakibini 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Stad yapılalı  ilkkez düzenlenen futbol turnuvasının ilk maçlarını İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman ve takımların taraftarları izlediler.

Haber Linki İçin Tıklayınız

En son Haberler