Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuz Mahallesi Yol Sevinci


Bugün itibari ile başlayan mahalle içi arazi araç yol yapımında hizmet azmi hiç bitmeyen muhtarın gayretleri sonucu ilçe belediyeden gelen araç (eskavatör) çalışmalara başlamıştır.Başlayan yol sevincini mahalle muhtarı Mustafa Refik Özdemir şu şekilde ifade etmektedir.” Yıllardır beklenen hasret özlem bugün itibari ile son buluyor inşallah.Çilenin ve yorgunluğun ter döktüğü yerler artık medeniyete kavuşuyor YOL MEDENİYETTİR ilkesiyle başladığımız arazi yolumuzda maddi manevi emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinlerim adın çok teşekkür ederim.
Başta Beşikdüzü belediye başkanımız sayın Ramis Uzun beye Şantiye şefimiz sayın Kenan Gündoğdu beye Bu yolun öncülüğünü yapan mahallemiz sakinlerine tekrar teşekkür ederim.Yol medeniyettir mahallemizde yol olmayan yer kalmadı.
Yıllardır emek veren eski Belediye başkanlarımız ada buradan teşekkürü borç bilirim” diyerek bu sevincini mahalle halkı ile paylaşmıştır.

Yapım imalatı başlayan yol giriş bölümü Mezunu ev arkası, Düz bahçe,Çolak güney,Göden Boğazı,Mezunu bahçe güzergahı ile devam ederek mahalle ana yoluna köprü civarından kavuşması planlanmiştir.

Bizde mahalle muhtarı Mustafa Refik Özdemir ile ekibini tebrik ediyor,yapım imalatı başlayan arazi yolu hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

En son Haberler