Multimedia Seçme Videolar Son Dakika 

Kadırga yaylasında 2022 – Gün doğumu ve Gün batımı manzaralari

Bu sene Kadırga Yaylası’nda muhteşem bir hafta geçirdim. Yaşadığım eşsiz deneyim gerçekten kelimelerle ifade etmek oldukça zor. Anlatmaya çalışacağım şeyi Şimdi siz burada okudukça Ben zihninizde canlandırmaya çalışacağım. aslına bakarsanız 2 yıllık pandemi süresi boyunca en büyük hayalim yeniden Kadırga Yaylası’nda olmaktı. bu özlem ve heyecan içinde gittğim yaylamızda Gerçekten beni heyecanlandıran Mucizeler bekliyordu.

Kadırga Yaylası’nın muhteşem manzarası ve eşsiz doğası insanı kendine hayran bırakmanın ötesinde insanı kendine bağlayan bir ruh hali içerisine sokuyor. gece yorganla uyumak sabahleyin gün doğumunu dağların arasından çıkan güneşi ve eşsiz doğayı aydınlatmasını izlemek insan içerisinde kıpırtılar yeşermesine neden oluyor. Ben de yaşadığım bu anları zaman zaman kamera ile kayıt altına alarak sizlerle paylaşmak istedim. Kadırga Yaylası pazar yeri üzerine Doğan Sabah Güneşi ile başlayan videomuzda cuma gününün bereketi bolluğu ve doğa harikası organik ürünleriyle pazar yerindeki insanların coşkulu heyecanlı tezgahları gerçekten görmeye değerdi. Aynı anda hissettiğim Geçmişin İzleri ve Kadırga yaylasında bulunan tarihin gizemini anlatan eski yapıları fotoğraflama fırsatı da bulabildim. Bu Eski yapılar içerisinde saklı kalmış geçmiş tarihimiz ahşap yıpranmış kapılarına pencerelerine baktıkça, zamanında insanların Umut kapısı olmuş bu Kerpiç binaların ruhları olduğunu hissettiriyor. Bu gezinti esnasında insanın yüreğinin ta derinliklerinde Bir Horon Havası çalmaya devam ediyor işte videomuzda benim içimde duyduğum ve bu uzun gezintimin ortağı olan horon havasını dinleyeceksiniz. cuma gününün bereketi ve huzuru ile Eda ettiğimiz cuma namazı Kadırga üstü açık caminin vermiş olduğu dinginlik ve aydınlanmanın Ruhumda yansımasını göstermektedir.

Videomuzun sonunda oturak havalarının ağıtları ile beraber Ali meydanının üstünde dağların arkasına doğru kendini gizleyen ve bulutların arkasına saklanan güneşin manzarasını da bulacaksınız. İyi seyirler.

En son Haberler