Güncel Haberler Son Dakika 

At Yarışında Heyacan Büyüktü

Trabzon Rahvan Atları ve Türkiye Rahvan Atları Federasyonu Başkanlığı ile Beşikdüzü İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhurbaşkanlığı 1.İstiklal Kupası Trabzon At Yarışları Beşikdüzü ilçesinde yapıldı.

Çeşitli illerden 60 sporcunun katıldığı yarışmada 3’lü tay, 4’lü tay, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Yarışmalar sonunda dereceye giren Samet Yılmaz(3 birincilik ve 1 ikincilik), Akın Boz,  Mücahit Akbulut, Ferda Kaya (, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük), Şenol Demir, Hasgül Kaya(2 birincilik ve 1 üçüncülük), İsa İleri, Beytullah Akbulut ve Engin Harmancı’ya düzenlenen törenle protokol tarafından  para ödülleri ve kupaları verildi.

Büyük bir seyir zevki olan yarışmayı AK P Trabzon Milletvekili Salih Cora, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

Kaynak : Kuzeyses.com

En son Haberler