Güncel Haberler Son Dakika 

Hac Yolculuğu

Resullü mahallesi sakinlerinden ,mahalle hafızlarımızdan Bahtiyar Budak hocamız ve eşi Emine Budak 14 Haziran 2022 günü Trabzon hava limanından hac yolculuğuna başlayacaktır.

Bahtiyar ve Emine Budak çifti Hacca gitmeleri sebebi ile 08 Haziran 2022 günü vedalaşmak helallik almak vesilesi ile Resullü merkez camisinde ilkindi namazına müteakiben Kuran-ı Kerim ve sohbet merasimi olacaktır.

Bahtiyar ve Emine çifti “Hepinizden tek tek helallik istiyorum. Herhangi bir şekilde benden alacağı olan varsa; Allah rızası için ya bildirip hakkını alsın, ya da hakkını helâl etsin! Benden yana, varsa hakkım, hepinize helâldir. Unutmayınız ki, dua ederiz ve dua bekleriz “diyerek ulaşamadığı siz dostlarından helallik talep etmektedirler.

Sitemiz yazarlarından Bahtiyar hocamıza ve kıymetli eşine çıkacakları hac yolculuğunun hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Özellikle arefe günü sabah namazından itibaren yapacağınız dualarda, dualarınızın hacdakilerin dualarıyla birlikte olması için yakarışta bulunursanız; inşallah bizler de, dualarımıza katılanların dualarının kabulü için yakarışta bulunuruz. Böylece dualarımızı birleştirme imkânına ulaşırız! Özellikle Arafat’ta yapılan toplu dua saati zamanını kaçırmayalım! Bu birlikteliği, bayram sonuna kadar mümkün mertebe sürdürmeye çalışalım! Bahtiyar Budak

En son Haberler