Diğer Haberler Son Dakika 

Kadirgayaylasi.com Yayında

Hepimizin özellikle yaz ayları gelince burnunda tüten dağlar,mavisi,yeşili inanılmaz çiçekleri doğal saf oksijen barındıran Kadırga yaylası hepimiz için bir aşk olmuştur.Nice sevdalara ,arkadaşlıklara,dostluklara ev sahipliği yapan bu güzel yaylamız adına bir İnternet sitesi yayın hayatına başlamıştır.

Kadirgayaylasi.com Oğuz mahallesi sakinlerinden Ankara’da ikamet eden matematik öğretmeni Yalçın Algan tarafından düzenlenmiş ,bilgi ,video,fotoğraflar eşliğinde Kadırga Yaylasına olan özlemimizi azaltmayı hedeflemiştir.

kadirgayaylasi.com Siteye erişim için TIKLAYINIZ

Yalçın Algan Kimdir ? 1974 yılında Karadeniz bölgesi İlk Köy Enstitüsünün kurulduğu TRABZON/ Beşikdüzü’nde doğdu. Lisans Eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Matematik Bölümünde başarı ile tamamladı.Eğitim tecrübesine bir çok elit dershanelerde matematik, geometri öğretmenliği ve kurucu ortaklık ekledi.Alanında en üst düzey Matematik bilgi ve tecrübesine sahiptir.

Öğretmenlik Sertifikası, Yaşam Koçluğu ve Profesyonel Öğrenci Koçluğu belgesine sahiptir.

Velilerle durum değerlendirmesi, öğrencileriyle empati ve öğrencilerini başarıya taşıması güçlü referanslar kazanmasına sebep olmuştur.

En son Haberler