Bizden Haberler Son Dakika 

Güney Yollarımızda Su Sevinci

Resullü mahallesi sakinleri imece usulü ile bir sorunu daha kısmen gidermiş oldu.Özellikle yaz dönemi fındık sezonunda uzak alanlarda bulunan fındık bahçelerine çalışmaya giden mahalle sakinleri içme suyu sorunu yaşıyorlardı ve taşımak zorunda kalınıyordu.

Kayaoğullarından Muhammet Coşkun’un taşlık denilen fındık bahçesinde bulunan su gözelerinin Hasan Hekimoğlu ve Niyazi Çolak’ın isteği üzerine toplanarak iki adet yol boyuna çeşme yapılmıştır.

Ana su gözelerinin,deponun ve ilk çeşmenin Hasan Hekimoğlu ve Niyazi Çolak’a desteği ve gayretleri ile yapılmış gelen talep üzerine Çanaklı 1.çeşmeden 2. çeşmeye kadar (700 m Civarında) Muhammet Taşkın ve Mustafa Coşkun’un gayretleri ve maddi manevi yardim eden mahalle halkının destekleri ile ısmılli mevkiye 2.çeşme yapılmıştır.Yapılan iki çeşme arasına suyun akış durumuna göre 3.çeşme yapılması da Hasan Hekimoğlu ve Niyazi Çolak tarafından planlanmaktadır.

Yapılan çeşmelerin yol boyunda bahçeleri olan mahalle sakinlerinin su ihtiyacını gidereceği,daha güzel bir fındık sezonu geçirmesine sebep olacaktır.Maddi ve manevi emeği geçen herkese şahsim ve takipçilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

En son Haberler