Diğer Haberler Son Dakika 

Bu Kez’da “Askıda Kıyafet”

Trabzon’un Tonya ilçesinde Erdoğan Tuhafiye askıda kıyafet uygulaması başlattı.

Tonya’nın İskenderli Caddesi’nde giyim mağazası işleten Fatma Erdoğan Karabulut iş yerinde askıda kıyafet uygulaması başlattı. Karabulut, ilçede askıda ekmek uygulamasından sonra, askıda kıyafet uygulaması başlatarak ihtiyaç sahiplerinin bu uygulama ile mağazasına gelip, ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini söyledi.

İhtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

Tonya’da daha önce maddi durumu yeterli olmayan aileler için başlatılan “askıda ekmek’, uygulamasından sonra bu kez de “askıda kıyafet” uygulaması başlatıldı. İlçede 17 yıldır giyim mağazası işleten Fatma Erdoğan Karabulut, maddi durumundan dolayı kıyafet almakta zorlanan vatandaşlara katkıda bulunmak amacıyla bu uygulamayı başlattığını belirtti.

Vatandaşlar ilgi gösteriyor

Karabulut, maddi durumu kötü olanların, kendisinin ve gelen müşterilerinin askıya bıraktıkları kıyafetlerden faydalanabildiklerini söyledi.

Maddi durumu kötü olan vatandaşlara herkesin imkanları ölçüsünde destek olması gerektiğini de ifade eden Karabulut, “Maddi durumu iyi olmayan insanlar için ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza askıda kıyafet uygulaması geldi. İşyerimizin bir köşesine oluşturduğumuz askıya ilk kıyafeti ben bırakarak uygulamayı başlattım. Bir hafta önce başlattığımız uygulamayı müşterilerimiz de destekleyip katkı sunmaya başladılar. Şimdi ihtiyaç sahibi herkes gelip askıda bulunan bay, bayan ve çocuk kıyafetlerinden oluşan ürünlerden alabiliyor.” dedi.

http://www.tonyahaber.net

En son Haberler