Fotoğraflarımız Güncel Haberler Son Dakika Yayla Fotoğrafları Yöresel Haberler 

Sis Dağı Şenlikleri Yapıldı”Foto Galeri”

Geleneksel Sis Dağı Şenliği’nin 200’üncüsü büyük bir coşkuyla yapıldı. Havanın elverişli olması ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şenliğe katılması vatandaşların ilgisini ve coşkusunu daha da artırdı.

 
 

Sis Dağı Şenliği’ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon V. Yrd. Nusret Şahin, Trabzon İl J. K. Tuğgeneral Halil Şen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Av. Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman, Ortahisar Belediyesi Başkan V. Ahmet Yüksel Gülay, Beşikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Kamuran Kahyaoğlu, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, bir çok siyasetçi ve bürokrat da katıldı.

Şenlikte konuşma yapmak için sahneye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman yöresel kasket taktı ve yelek giydirdi. Bakan Soylu konuşmasında 200’üncü Sis Dağı Şenliği’nde hemşehrilerinin arasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğuru ifade etti.

Haber:www.yenisalpazari.com

Fotoğraf :Nural Emiroğlu

En son Haberler