Diğer Haberler Son Dakika 

Eskala’da Maganda Kurşunu

Kadırga Yaylası yakınlarındaki Eskala Obası’nda geçen Perşembe günü akşam saatlerinde maganda kurşununun kaşına isabet ettiği Burak Yamaç (15) hastanede yapılan müdahalelere rağmen sağ gözünün görme yetisini kaybetti. KTÜ Farabi Hastanesi’nde ameliyat edilen Burak‘ın tedavisi sürüyor. Olayda, merminin Burak‘ın kaşının üstünden girip, çapraz şekilde gözünden çıktığı belirtildi.

 
 

Oğullarının sağ gözünü kör eden mermiyi ellerinde tutan aile faillerin bulunarak adalet önünde hesap vermelerini istiyor.

Olayı anlatan Burak‘ın annesi Nurgül Yamaç (43), İstanbul’dan Kadırga Yayla Şenliği’ne katılmak için Eskala’ya geldiklerini belirtip “Çocuğum akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber Cordana’ya doğru yürüyorlardı. O sırada tahminimce yukarı taraftan oba içine doğru atılan 3 mermi var. Bir tanesi arkadaşımın arabasına vuruyor. Bir tanesi eve vuruyor. Bir tanesi de maalesef benim oğluma isabet ediyor. Bilinçsiz maganda kurşunu yüzünden maalesef oğlum bir gözünü kaybetti. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyorum. Çocuğumun gözüne gelen kurşun bende. Bu tür olayların başka Burak’ların canı yanmasın bu olaylar son bulmasını istiyorum” dedi.

https://www.yenisalpazari.com

En son Haberler