Güncel Haberler Son Dakika Yöresel Haberler 

Bıçakçıoğlu Görevi Uzun’a Devretti

Beşikdüzü’nde Yurdumuzda olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifak adayı Harun Demirci’ye ezici bir oy üstünlüğüyle Millet İttifak adayı eski Belediye Başkanı Ramis Uzun Beşikdüzü Belediye Başkanı oldu. Bu seçimlerin en önemli öne çıkan kısmı ise 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde Beşikdüzü Belediyesinde görevi AK Parti Belediye Başkanı olarak kazanan ve halkın gönlünde Kasabanın Şerifi diye tanınan Orhan Bıçakçıoğlu Başkan Ramis Uzun’dan görevi aldı ve 2019 seçimlerinde yine Başkan Ramis Uzun’a görevi teslim etti.

Gönüllerin Başkanını Mazbata Töreninde İzdiham yaşandı Beşikdüzü Belediye Başkanlığı mazbata teslim alma öncesinde Şehit Kahraman Dilli parkını dolduran Şalpazarı ve Beşikdüzü’nden gelenler gönüllerince Beşikdüzü’ne özgü olarak yazılmış yöresel merhum Yüksel Yılmaz’ın seslendirdiği ‘’Oy Benim Beşikdüzü’m’’ türküsü eşliğinde Başkan Ramis Uzun ve partililer gönüllerince horon oynayarak zaferlerini kutladılar. Beşikdüzü Belediye Başkanlığına Millet İttifakın adayı eski Belediye Başkanı Ramis Uzun göreve başlama mazbatasını almak için Belediye önünde bulunan Şehit Kahraman Dilli parkında toplanan kalabalığa Millet İttifak Belediye Başkan ve ekibi alanda bulananlara Beşikdüzü İlçe Başkanı Tamer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayram birer konuşma da bulundular.

Biz Beşikdüzü’nü Ayrıştırmaya Değil Kucaklamaya Geliyoruz Akabinde de Beşikdüzü Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Ramis Uzun siz değerli Beşikdüzülü halkımız beni bir kez daha bu göreve gelmem için 31 Mart Pazar günü sandıklara giderek verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederiz. Burada özellikle şunu belirteyim ben artık Beşikdüzü halkının emrindeyim bize oy veren ya da vermeyen diye bir şey yoktur. Bizler Halkımızı Ayrıştırmaya değil Birleştirmeye geliyoruz. Trabzon’da Bordo Mavi Beşikdüzü’nde Ramis Abi Hatırlanacağı gibi geçmiş dönemlerde Beşikdüzü Belediye Başkanı olmadan Köy Hizmetlerinde görevinde bulunduğu sırada toplumun her kademesine verdiği eşit hizmetlerinden dolayı ve emekliliğinin ardından Beşikdüzü Belediye Başkanlığı görevine 2009-2014 yıllarında görev yaptığında halkın içinde güler yüzlü olmayı başararak İlçe halkı Başkan Uzun’a ‘’Trabzon da Bordo Mavi Beşikdüzün’nde Ramis Abi’’ olarak tanınıyordu.

Şerif Uzun’dan Aldığı Fotoğrafı Uzun’a Teslim Etti Beşikdüzü Belediye Başkanlığına ezici bir oy üstünlüğüyle beraber seçilen Millet ittifak adayı Ramis Uzun Belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir katılımla beraber Beşikdüzü Belediye Başkanlığı görevini 2014 yılında AK Partili belediye başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’ndan almak için Belediye Başkanlığı makamına çıktı. Başkan Bıçakçıoğlu yeni Başkan Uzun’u asansörde inişte sıcak ve samimi bir ortamda karşılayarak Başkan yuvana hoş geldin dedi. Beşikdüzü Belediye Başkanlığı adına çiçek sunumun ardından Başkan Uzun’a artık koltuk senin senden görevi devraldığımda masada Beşikdüzü’nün bir fotoğrafı bulunuyordu ben bu 5 yıl boyunca buralarda bazı çalışmalarda bulundum. Daha çok çalışmalarım olacaktı ancak zaman yetmedi görevi senden aldım sana devrediyorum görevle beraber masada bulunan simen içindeki Beşikdüzü Fotoğrafını da sana teslim ediyorum dedi. Rakamları Ters Çevirdim Sana Teslim Ediyorum Beşikdüzü mevcut Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu 2014 yılında Millet İttifak adayı Ramis Uzun’dan Belediye Başkanlı görevini teslim alırken bana eski parayla 17 milyon borç bırakmıştın bende 5 yıllık görev süremde bu borcu 71 milyon olarak sana teslim ediyorum sokakta halkın veryansın ettiği gibi 300 milyon borcu bulunmuyor Beşikdüzü Belediyesinin senin anlayacağın 17 rakamını ters çevirmiş oldum bu borcun 40 milyona kredili diğeri ise Beşikdüzü Belediyesinin borcudur. Benim buraya gelirken bir pardüsüm vardı makama geldim pardüsümü astım şimdi gidiyorum pardüsümü aldım. Belediye personeli burada kimseyi işten atmadım sadece emekli ettim. Nezaket gereği yeni Başkan Ramis Uzun eski Başkan Orhan Bıçakçıoğlu’nu kapıya kadar yolcu etti.

http://salpazari61.com

En son Haberler