Bizden Haberler Son Dakika 

Kanpanya Daveti

Değerli https://oguzlular.com Ailesi yaptığımız haberciliğin yanı sıra elimizden geldiği kadar sosyal yardım kanpanyaları yapmaya veya yapılanlara destek vermeye gayret ediyoruz.Yine bu kapsamda içinde bulunduğumuz üç aylar ve akabinde Ramazan ayı içersinde sokak iftarlarında kullanılmak üzere 20 adet plastik masa ve 120 adet plastik büyük boy tabure Resullü mahalle halkının hizmetine sunulmak üzere alınmıştır.

Alınan masa ve tabureler aşagı mahalle camisinde muhafaza edilecek olup ihtiyaç halinde her iki cami avlusunda kullanılacaktır.Yapılan hizmet için mahalle muhtarı Mustafa Demirci esnafımız Hasan Çalışkan ve mahalle imam hatip görevlisi Davut Bayraktar yardım ve desteklerinizi kabul etmektedir.

Yine https://oguzlular.com Ailesi olarak internet üzerinden yapılan bu hizmete destek vermek isteyen olursa İBAN numarası paylaşmaktayız.Yapacağınız yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Not:Ramazan ayı içersinde yapılacak sokak iftarı için maddi ve manevi katkı sağlamak isteyenler veya bireysel sokak iftarı yapmak isteyenler mahalle imam hatipleri Davut Bayraktar ve Ünsal Şen hocalarımız ile görüşebilirler.

IBAN ;Vakıfbank

TR350001500158007308148771 (Halil İbrahim Coşkun )

En son Haberler