Diğer Haberler Son Dakika 

Boron Nedir? Boron Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye’nin milli madeni Bor’dan temizlik ürünü üretildi. Boron adı verilen ürünün fiyatı da belli oldu. Boron’un satış fiyatı ise 24.90 TL olarak belirlendi.

Dünya bor pazar lideri Eti Maden, yerli ve milli yeni temizlik ürünü BORON’u piyasaya sürdü. Petrol türevleri, parfüm ve fosfat içermeyen, her yıkamada mükemmel sonuç veren BORON; aynı zamanda doğaya ve çevreye de saygılı bir ürün. BORON’la yapılan temizlik sonrası açığa çıkan atık su, insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor.

Dünya Bor lideri Eti Maden, gelecek vizyonu ile birlikte Türkiye’nin en değerli yeraltı kaynağından yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bor madeninin leke çıkarma işlemini kolaylaştırma, enzimleri stabilize etme, suyu yumuşatma gibi özellikleri kullanılarak geliştirilen doğal mineralli temizlik ürünü BORON, “Türkiye’nin Bor madeninden Türkiye’nin temizlik ürünü” sloganıyla piyasaya sunuldu. BORON’un diğer özellikleri ise  doğaya, çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi. 

Enerji Bakanı Dönmez: “2018’de bor ihracatımız 1 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti”

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde düzenlenen basın lansmanına katılan Sn. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bor madeninin ülkeye sağladığı katma değerlere dikkat çekerek, “ ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefi doğrultusunda geçtiğimiz yıllar içerisinde başlattığımız “Milli Enerji ve Maden Politikamız” ile yerin altında ne varsa süratle ekonomiye kazandıracağız dedik. Bu yöndeki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Enerji ve tabii kaynaklar alanında yaptığımız her hamleyle ekonomimizin büyümesini sağlıyor, istihdamımızı artırıyor, şehirlerimizin sosyal gelişimine en güçlü desteği veriyoruz. ” dedi.

www.haber61.net

En son Haberler