Diğer Haberler Son Dakika 

Korkutan’ın Su Sorunu Tarihe Karıştı

Beşikdüzü Korkuthan Mahallesi’nin su sorununu TİSKİ hayata geçirdiği proje ile sona erdirdi.

Beşikdüzü Korkuthan Mahallesi’nin su sorununa neşter vuran projeyi TİSKİ tamamlayarak, mahallenin 300 hanesi temiz içme ve kullanma suyuna kavuşturuldu.

Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Emniyet Müdür Vekili Fahrettin Sadullahoğlu, Jandarma Komutanı Seral Doğan, TİSKİ Büyükliman Bölge Müdürü Ali Şükrü Bekar, Planlama ve Yatırım İzleme Daire Başkanı Nevzat Kamiloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci  ve TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen proje kapsamında mahalleye  120 metre sondaj kuyusu, 1 adet 75 tonluk içme suyu deposu, kuyu-depo arasına 400 metre içme suyu terfi hattı ile mahalle içine 11 kilometre isale ve şebeke hattı yapıldı.

Proje maliyeti 800 bin lira

Yapılan çalışmalardan dolayı TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ve ekibine teşekkür eden Korkuthan Mahalle Muhtarı Selahattin Zihni davetlilere yemek ikramında bulundu.

Burada bir konuşma yapan TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, “692 Mahallemiz içinde tankerle en fazla su taşıdığımız iki mahallemizden biri Of’ta Yemişalan diğeri ise Beşikdüzü’nde Korkuthan Mahallesidir. Burada 2015 yılında kısmi bir çalışma yaptık. Son çalışmayı da 2017 yılında başlattık. Yol onarımlarıyla birlikte Korkuthan’a 800 bin lira maliyetle içme suyu tesis etmiş olduk. İşletmesini de biz yapacağız. Herhangi bir sorun olduğunda bütün hatlardan 185 hattımızı arayarak ihbarda bulunabilirsiniz. 185 hattını aramanızda maksat sadece yardım almanız değil, nerede daha fazla arıza veriyoruz olduğumuzu test ediyoruz. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

www.dogruhaber61.com

En son Haberler