Bizden Haberler Son Dakika 

MHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığından Açıklama

“MHP’de mesele yenisi geldi, eskisi gitti meselesi değildir… Bizim derdimiz, ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarabilmektir…”

Yaylı’nın istifasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü İlçe Başkanlığı görevine atanan Nejmi Erdal Açıl, göreve başlamasının ardından bir mesaj yayınladı.

Başkan Açıl mesajında; “MHP’de mesele yenisi geldi, eskisi gitti meselesi değildir. Bizler dava adamlığı görevini asla unutmayız ve her zaman her göreve hazırız. Bizim derdimiz, ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarabilmektir. Bu sebeple Milliyetçiliğimizden ve Ülkücülüğümüzden aslâ tâviz vermeyiz. Partimiz ise güçlü kadrosuyla bunu başarabilecek kudrettedir. Mesele ‘Vatan’ olunca, bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız. Türkiye siyasetinin ise her zaman MHP’ye ihtiyacı olmuştur. Ve bugün gelinen nokta, bu ihtiyacı daha da hissettirmektedir. Başbuğumuz Merhum Türkeş’in de söylediği gibi ‘Hepimiz birer Türk Bayrağıyız.’ Üzerimize düşen görevleri, başarılı olmak için planlı bir şekilde çalışarak ve davamızın geleceğinin gereği olan birlik ve beraberliği sürdürerek, örnek olarak yapacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Başkanlığı görevine getirilen MHP Trabzon İl Yöneticisi Nejmi Erdal Açıl, mevcut başkan Ümit Yaylı’nın “Gördüğüm lüzum üzerine görevimden ayrılmaya karar verdim. Herkes için hayırlısı olsun” diyerek ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci tarafından Beşikdüzü MHP yeni kurucu ilçe başkanı olarak bu göreve atanmıştı.

Ümit Yaylı ise; Kazım Zıp’ın vefatının ardından, 12 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü MHP İlçe yönetim kurulu üyeliği görevinden İlçe başkanlığı görevine atanmıştı.

Doğru Haber61

En son Haberler