Bizden Haberler Son Dakika 

Kot Ailesi Mevlid Okutuyor “Foto Galeri”

Su anda okunmakta olan Kuran-ı Kerim & Mevlid-i Şerif”i mevlam şimdiden kabul ve makbul eylesin .Ablamız Nadiye Kot’a rabbım rahmet eylesin askerimizi Mesut Kot ‘a rabbım hayırlı bir şekilde gidip gelmeyi nasip eylesin.(Amin)



İlk haber : Resullü mahallesi sakinlerinden ,mahallesinde ikamet eden ve mahallenin inşaat kalfalarından olan Atelyeci lakabıyla tanıdığımız Mustafa Kot ve evlatları 14 Eylül 2016 günü elim bir tarafik kazasında kaybettiği Eşi ve anneleri  Nadiye Kot ruhuna ayrıca, Nadiye & Mustafa evladı Mesut Kot’un askere gidecek olması nedeni ile  13 Eylül 2017 Çarşamba günü  Atelyeci Mustafa evinde Kuran-ı Kerim & Mevlid-i Şerif okunacaktır.

Takriben öğle namazından önce Saat 11.00 sularında başlayacak olan davet ikramlı olup tüm eş ,dost ve komşular davet edilmektedir.

Kuran-ı Kerim & Mevlid-i Şerif ardından vatani görevini yapmak için Isparta’ya gidecek olan Mesut Kot  burada komşularıyla vedalaşacaktır.

Okunacak olan Kuran-ı Kerim & Mevlid-i Şerif”i mevlam şimdiden kabul ve makbul eylesin .Ablamız Nadiye Kot’a rabbım rahmet eylesin askerimizi Mesut Kot ‘a rabbım hayırlı bir şekilde gidip gelmeyi nasip eylesin.(Amin)

 

En son Haberler