Bizden Haberler Son Dakika 

Beşikdüzü Ülkü Ocağında Bayrak Değişimi

Beşikdüzü Ülkü Ocağı Başkanlığı’na Doğukan Zıp getirildi.

Beşikdüzü MHP eski İlçe Başkanı merhum Kazım Zıp’ın oğlu olan Doğukan Zıp düzenlenen bir törenle Miraç Manzak’tan görevi devir aldı.

Törene Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Ümit Yaylı, Ülkü Ocakları Akçaabat İlçe Başkanı Melikşah Atasoy, MHP Beşikdüzü Kadın Kolları Başkanı Sebahat Taş ve çok sayıda ülkü ocaklı katıldı.

Beşikdüzü Ülkü Ocağı Başkanı Doğukan Zıp, “Ülkü Ocakları, inancını beşbinlerin kanıyla arşa değdiren mukaddes bir davanın kutlu kapısıdır. 22 aydır Beşikdüzü Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ağabeyim, Miraç Manzak’tan bugün itibari ile bu mukaddes kapının sancağını devralmış bulunmaktayım. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde gündelik basit siyasette boğulmadan, gençlik adına yaptığımız yararlı etkinlik ve projelerle ocağımızın adını hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bilinmelidir ki; Ülkü Ocaklarını basamak olarak görüp yârının siyasi emellerine malzeme etmeye çalışanların hevesi kursağında kalacaktır. Yeni Önkuzular, yeni Fıratlar yetiştirmek gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU

En son Haberler