Son Dakika Yöresel Haberler 

25 Yıl Muhtarlık Yapan Boncukçu Vefat Etti

Şalpazarı İlçemize bağlı Turalıuşağı mahallesinden nüfus kayıtlarına göre 1922 doğumlu  Boncukçu Murat Şekerci mide kanseriyle mücadelesine tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastanesinde yenik düştü cenaze merasimi bu gün (27.08.2016 cumartesi günü ilçemiz merkez camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Turalıuşağı mahallesinde toprağa verilecek.

alpazarı’nın bir tarihi Boncukçu Murat Şekerci vefat etti. İlçemiz Kaymakam Şoförü Hüseyin Şekerci, Samsun Kredi ve Yurtlar Müdürü Aslan Şekerci Otobüsçü Horoz Nuri’nin Babalarıdır.

Şalpazarı İlçemize bağlı Turalıuşağı mahallesinde Resmi nüfus cüzdanında 1922 doğumlu yazan  ancak kendisinin değişik tarihlerdeki Tv ve Gazete, Haber Röportajlarında daha büyük olduğunu belirten Şalpazarı’nın adeta yaşayan bir  tarihi olan Boncukçu Murat Şekerci mide kanseriyle mücadelesine tedavi gördüğü Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesindeki yaşam mücadelesine dün gece saat 23.00 sularında yenik düştü.

Merhum Murat Şekerci Şalpazarı İlçemizde yaşamı boyunca atmış olduğu başarı hikayesini yazmaya kalksak zaman yetmez, ancak 1957 yılında İlçede Esnaflıkla uğraşmaya başladı ve hayata son nefesini verene kadar Esnaf olarak devam etti dile kolay 60 yıl, merhum Murat Şekerci büyüğümüzün bu uzun Ticaret hayatında sağlığını korumasına  büyük etki olarak da Kadırga Yaylasında ticaret yaptığı ve burada aldığı oksijeni bir daha yayla zamanı gelene kadar muhafaza ediyorum diyordu.

Ticaret hayatına  Atıldığı 1957 yılın başladığı Mahalle muhtarlığı görevini 25 yıl devam ettirdi

Merhum Murat Şekerci 1922 doğumlu  94 yaşında evli 3 erkek,4 kız çocuk Babasıdır.

http://salpazari61.com

En son Haberler