Bizden Haberler Son Dakika 

Sevgili Oğuzlu Hanımlar

Bildiğiniz üzere dernek bünyesinde çalışmalarımız devam ediyor. İleride yapmayı düşündüğümüz bazı organizasyonları sizlere duyurma ve önerilerinizi alma adına, 10 nisan 2016 Pazar günü köyümüz belediye binasının toplantı salonunda hanımlar arasında bir toplantı tertipledik.

Köyümüzde ve Trabzon civarında ikamet eden bütün hanımlar davetlidir. Saat ve tarihi hatırlatma adına sizlere dernek yönetiminden mesajla tekrar bildirim yapılacaktır. Hepinizi köyümüz ve birlik beraberlik adına toplantıda görmek isteriz.

Ayrıca belirtmek istediğim bir husus daha var. Bazı arkadaşlarımız derneğin çalışmaları hakkında bilgi talebinde bulundu. Dernek resmi sitesinde bu hususta bir rapor yayımlandı ve derneğin çeşitli sosyal medya sitelerinde dernek çalışmaları ile ilgili bilgilendirme adına paylaşımlar yapıldı. Hanımlarımızdan ya da beylerimizden herhangi bir yorum göremedik. Çalışmalarımızın sizi tatmin etmediği gibi bir kanaatiniz var ise önerilerinize açığız.

Derneğimizin 2015 yılı faaliyet raporunda da görüleceği üzere dernek ciddi bir bütçeyi yönetmekte ve bu bütçenin tamamını gerek  üyelerinin gerekse köy halkının hizmetine sunmaktadır.

İlginizi her zaman bekleriz

Saygılarımla,

KAMURAN ÖZTÜRK
Türkelli Dernek Temsilcisi

En son Haberler

One Thought to “Sevgili Oğuzlu Hanımlar”

  1. mehmet yayla

    Kamuran Hanımı Dernek görevi nedeniyle tebrik ediyorum. Bu işte başarılı olacağına kanaatim tam. Zira Küçüklüğünde de zeki ve sosyal bir kişiliğe sahip idi.

Comments are closed.