Son Dakika Yöresel Haberler 

Çarşıbaşında Yakayı Ele Verdiler

TRABZON’UN Vakfıkebir ilçesinde polis uygulama noktasından kaçan ve içinde hırsızlıktan sabıkalı 5 kişi bulunan otomobil Çarşıbaşı’nda polisin başarılı operasyonuyla durduruldu. Araç içerisindeki 5 kişi çeşitli ilçelerden çaldıkları malzemelerle yakalandı.
Vakfıkebir Polis Uygulama Noktasından kaçan  beyaz renkli İstanbul plakalı otomobil Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla durduruldu. Şahıslar ve araç üzerinde mahkeme kararına istinaden yapılan aramalarda araç içerisinde siyah poşetler içeresinde çeşitli markalarda 50 paket sigara, çeşitli markalarda spor ayakkabı ve muhtelif eşyalar ele geçirildi. Yapılan inceleme sonucunda  otomobilde yakalanan H.Y., B.K., A.U., M.A. ve Ş.A. hakkında birden fazla hırsızlık ve dolandırıcılık kaydı bulunduğu, Ş.A. isimli şahıs hakkında ise ayrıca yakalama kararı bulunduğu tespit edildi.

Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada bahse konu 5 şahsın, İstanbul’dan otomobille yola çıktıkları, Giresun il merkezi ve ilçelerinde birden fazla ev ve iş yerinde hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şahıslar daha sonra haklarında gerekli soruşturmanın yürütülmesi için Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

En son Haberler