Son Dakika Yöresel Haberler 

KORKUTHAN MAHALLESİ’NDE YOL SEVİNCİ

1 2

400 nüfuslu Beşikdüzü Korkuthan Mahallesi Dere Sokak’ta Belediyemizin katkılarıyla yapılan 4 km.lik ham yol, Beşikdüzü Kaymakamı Süleyman Polat, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.

Yapılan törende ilk olarak söz alan mahalle halkından işadamı Coşkun Kara, “Bu yolun yapılmasında bize cesareti ve desteği Belediye Başkanımız Bıçakçıoğlu verdi. Eğer o bize destek olmasaydı bugün bu yolu yapmış olamayacaktık.” dedi.

Mahalle muhtarı Selahattin Zihni de, “Bugüne kadar yaptığımız bu yol güzergâhında oturan 80 hanenin yüz yıldır yolu yoktu. 5 km.ye yakın yol yaptım. Şuan bütün hanemizin kapısına yol gidiyor. Bu yolun yapılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’da konuşmasında, “Beşikdüzü’nde bugün resmi 411 km. yol ağı var. Muhtarımız mahalle halkının da katkılarıyla 4 km.lik bu yolu yaptılar. Biz bu yolu da saymıyoruz. Biz Belediye olarak vatandaşın katkı verdiği yerlere en az onların verdiği katkı kadar biz de katkı vermeye gayret sarf ediyoruz. Belediye olarak bu yola 12 milyar lira katkıda bulunduk. Vatandaş bu tür şeylerde taşın altına elini korsa, biz de Belediye olarak gövdemizi o taşın altına koruz.” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Belediyesi

 

En son Haberler