Diğer Haberler Son Dakika 

Beşikdüzü’nde Karadeniz Aday Oldu

13 ARALIK  tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beşikdüzü ilçe kongresi öncesi ilk adaylığını açıklayan Kadem Karadeniz oldu.

13 Aralık tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beşikdüzü ilçe kongresi öncesi ilk adaylığını açıklayan Kadem Karadeniz oldu.

Beşikdüzü İlçe örgütünde düzenlenen basın toplantısında İlçe Başkanı Mustafa Gültepe yaptığı konuşmada: 13 Aralık tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongremizde aday olmayacağımı daha önce açıklamıştım. Bugün Kadem Karadeniz arkadaşımız adaylığını açıklayacak. Muhtemelen Oğuz Belde eski Belediye Başkanımız Şakir Yenigün de aday olacağını söyledi.  Ama henüz daha adaylığını açıklamadı. Muhtemelen iki adaylı bir seçime doğru gidiyoruz. Biz ilçe örgütü olarak her iki aday arkadaşımıza eşit mesafedeyiz. Biz diyoruz ki, kim seçilirse seçilsin kitle onun arkasında dursun. Biz, her iki adayımıza da başarılar diliyoruz dedi.

Daha sonra söz alan Kadem Karadeniz yaptığı konuşmada şunları söyledi: Uzun zamandan beri ilçe yönetiminin kendisini yenileme isteğini biliyorum. Nihayet Genel Merkezimiz ilçe yönetim kuruluna yetki vererek örgütü olağanüstü kongreye taşıma kararı alındı. Parti, kamuoyu tekbir adayla seçime girme arayışına girdi. Yapılan girişimlerden bir sonuç çıkmadı.

Partiyi bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak ve Beşikdüzündeki 4882 olan oyumuzu 5 bin 500-6000lere çıkarmak, Beşikdüzünde CHPyi tekrar iktidar yapmak için 13 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongrede aday olacağım. Bütün Cumhuriyet Halk Partililerin desteğini bekliyorum. Delegelerimizin vereceği karara saygı duyacağım. Kongremizin başarılı geçmesini, partimize hayırlı olmasını diliyorum. Basın toplantısına ayrıca Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun ve partililer katıldı. 

Haber Linki

En son Haberler