Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor Kongresi Yapıldı

Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığı’nı Opr. Dr. İmdat Çıtlak yaptı. Kongrede faaliyet raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümüne geçildi, bu bölümde Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu kısa bir konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardından seçimleri geçildi ve seçime tek liste giren Çetin Eksert yeniden Beşikdüzüspor’a başkan seçildi.
Çetin Eksert Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Burhan Cahit Erdem, Arifi Hikmet Uzun, Ali Çıtlak, Uğur Akdeniz, Yahya Turan, Şemsittin Oğuz, Uğur Uzunoğlu, Serkan Dübüş, Ertan Baykan, Koray Kukul, İsmet Gözaçan, Tuğba Kara, Selim Dilli, Abdul Muttalip Uzun, Selçuk Kahyaoğlu, Mehmet Cemil Tan, Emir Demirel, Önder Öztürk ve Hasan Bahar.
Denetleme kurulu üyeliklerine ise;
Kemal Gözaçan, Bekir Gören ve Cengiz Ersoy seçildiler.
Kongre sonrası Beşikdüzüspor’a yeniden Başkan seçilen Çetin Eksert yaptığı açıklamada; “Geride bıraktığımız on ayda hatalarımızdan, eksiklerimizden ders almaya çalıştık. Olumlu ve iyi niyetli önerileri önümüzdeki dönem planlamamıza kattık. 16 kişi olan yönetim kurulumuzu 20 kişiye çıkardık. Yönetim kurulumuzu oluştururken, Beşikdüzü’nün her türlü dengesine dikkat etmeye çalıştık. Ben inanıyorum ki, hem sosyal faaliyetlere hem de kulübümüzün önümüzdeki sezondaki planlamasına, bu 20 kişilik yönetim kadrosu daha çok değer katacak, daha iyi projeler üreteceklerine ve başarılı olacaklarına inancım tamdır. Önümüzdeki sezon hedefimiz üçüncü ligdir. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(Haber: Hasan BAHADIR )

Haber Linki

En son Haberler