Son Dakika Yöresel Haberler 

Vakfıkebir Ankarada Buluşuyor

Ankara Vakfıkebirliler platformu tarafından Vakfıkebir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümü dolayısıyla 15 Şubat Cuma akşamı Ankara İller Bankası Yeni Mahalle Gimat Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya gelecekler.

     Kurtuluş programı 14 Şubat perşembe günü akşamı Ankara ulus Zincirli Caminde yatsı namazından sonra kurtuluş savaşı şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhu için kur-an’ı kerim ve mevlidi şerif okutulmasıyla başlayacak.

       Vakfıkebir’liler ayrıca 15 Şubat Cuma günü akşam saat 19 00’da Ankara İller Bankası Yeni Mahalle Gimat Sosyal Tesislerinde yemekli organizasyonda bir araya gelecekler.

        Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada, platformda kayıtlı 300 e yakın Vakfıkebir’li hemşerimizle telefon görüşmesi yapılarak davet yapıldığını belirterek amacımız Ankara’da yaşayan değerli hemşerilerimizin tamamına ulaşabilmektir. İnşallah bunu da başaracağız. Görüşme yaptığımız hemşerilerimiz memnuniyetlerini bildirerek,  bu tür etkinliklerin daha sık yapılması ve organizatörlerinde artık kurumsallaşmasının gerekliliğini dile getirdiler ifadelerine yer verdiler.

Ankara Vakfıkebirliler Platformu irtibat numarası  0 507 6276161 arayabilirsiniz.

Vakfıkebir Gazetesi

En son Haberler