Bizden Haberler Son Dakika 

TÜYAD Sabah Kahvaltıda Buluştu

Tüyad Dernek üyeleri 19.01.2014 tarihinde Ümraniye’de bir mekanda saat 10.00 itibariyle kahvaltıda buluştu.

Muhteşem bir katılım olan kahvaltı sonrası başkan Refik Yılmaz bir teşekkür konuşması yamıştır. Üyelerimize Genel Kurul kararı ile geçtiğimiz dönem ödemede bulunan 130 kişi bulunmaktadır.

Ödeme yaparak Derneğimizi ayakta tuttukları için üyelerimize ayrıca teşekkür eden başkan Refik Yılmaz, ödeme yapamayanlar için ise Nisan 2014 tarihi itibariyle askıya çıkarılacağını, Nisan 2015 te ise Genel Kurul’a kadar askıda kalarak aidatlarını ödemeyenlerin üyelik iptalinin gerçekleşeceğini bildirmiştir.

Bu koruşmaları yaparken aslında bir kahvaltıda birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği, belediyenin kapanması nedeniyle köyümüzde bizden başka büyük tüzel kişlik kalmadığını, ileri yıllarda derneğimizin daha büyük hedeflere kilitlenebileceği, daha büyük eksikliklerin giderilebileceği bir mercii konumuna gelebileceği bildirilmiştir.

Bu nedenle derneğimize daha sahip çıkılması gerektiği, güçlerimizin artması paralelinde faaliyetlerin de ona göre artabileceği vurgulanmıştır.

Şu anda kısıtlı bütçemiz dahilinde bir kaç tane öğrenciye burs verildiği, buna vesile olan kişilere de ayrıca teşekkür ettiğini bildiren başkan Yılmaz bu kahvaltıyı bir sponsor sayesinde yaptığını sponsorumuza da ayrıca teşekkür etmiştir.

Üyelerden bir kaç kişi görüş ve düşüncelerini aktardığı kahvaltıda katılımcıların memnun kaldığı ve tekrarını beklediği gözlemlenmiştir.

Kaynak :http://www.dernekturkelli.org

En son Haberler