Son Dakika Yöresel Haberler 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşikdüzünde

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti  Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarında bulunmak üzere geldiği Beşikdüzü’nde ilçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Gümrükçüoğlu ilk olarak Kaymakam Alaattin Aktaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Ardından ilçe esnafını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretlerine AK Parti Belediye başkan aday adayları Metin Kalay, İmdat Çıtlak, Ahmet Gün, Gençlik Kolları Başkanı Ömür Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak ettiler. Vatandaşlarla birebir sohbet etmeye özen gösteren Gümrükçüoğlu’ndan vatandaşlar, özellikle  köy yolları üzerine kendisinden istekte bulundular. Gümrükçüoğlu, seçimi kazandıklarında köy yollarının yapımı için ellerinden geleni yapacağının altını çizerek şunları söyledi: “Biz Büyükşehir belediyesini il merkezi ve yanındaki Akçaabat ve Yomra ile birlikte düşünüyoruz.’diyorlardı. Halbuki gücün yüzde seksen artmasıyla yani 200 trilyonluk bütçenin 300 trilyona çıkmasıyla acaba Beşikdüzü vatandaşı diğer ilçelerin ve merkez ilçe vatandaşının yanında 2.sınıf vatandaş mıydı?  Biz Başbakanımızın talimatıyla bu ilçelerimizi Büyükşehir kapsamına dahil ettik. Artan bütçeden pay almasını sağladık.

Beşikdüzü’nün yüreği mert insan sevgisi ve uygarlık anlayışıyla dolu halkına hizmet etmek, halka hizmet hakka hizmet Allah’a aittir düşüncesiyle hareket ettiğimiz belediyecilik hizmetlerinde en çok bulunduğumuz ilçe ve alanlarından birisidir. Bu sene Büyükşehir olmadığı halde Trabzon Belediyesi olarak selinde bütün imkanlarımızla yanında olmamızın dışında 1 trilyon tutarında 5350 ton asfalt, yol, bordür ve duvar yapımlarıyla Beşikdüzü’müzün yanında olduk. Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarı’mızı AK Belediyecilikle buluşturmaya ve büyükşehirdeki ak belediyecilikle buluşturmaya, bir ve beraber kol kola çalışmaya hazırız”.

http://www.besikduzuhaber.com

En son Haberler