Son Dakika Yöresel Haberler 

Esnaf Odasında Yeni Başkan Günaçtı

Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda kıran kırana bir seçim yaşandı.

Mevcut Oda Başkanı Yüksel Dilli’nin yanısıra Hüseyin Günaçtı ve Harun Çetinkaya’nın da aday olduğu genel kurulda, Günaçtı ve Çetinkaya arasında son ana kadar süren yarış sonucunda 222 oy alan Hüseyin Günaçtı yeni esnaf odası başkan seçilirken, diğer adaylardan Harun Çetinkaya 210, Yüksel Dilli ise 48 oy aldı.

Beşikdüzü Aziz Gözaçan Kapalı Spor Salonu’nda yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Kara yaptı.

Genel kurulda gelir gider tabloları ayrı ayrı okunarak ibra edildi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda 222 oy alan Hüseyin Günaçtı yeni başkan seçilirken Harun Çetinkaya 210, Yüksel Dilli 48 oy aldı. 7 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim zaferinin ardından rakibi Harun Çetinkaya’ya sarılarak centilmen bir davranış gösteren Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni başkanı seçilen Hüseyin Günaçtı yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Günaçtı şöyle devam etti; “Toplumumuzun ve ekonomimizin temel taşı olan, Beşikdüzü esnafımıza daha güzel hizmet edebilmek, sorunlarınıza çözüm bulmak ve daha önce yaşamış olduğunuz sıkıntıları çözmek, sizlere beklediğiniz ve özlediğiniz hizmeti verebilmek için, ben ve ekip arkadaşlarımla yola çıktık. Esnaf ve sanatkarımızın hakkını koruyacağız. Haksız rekabeti ortadan kaldırmak için kayıt dışılığı önlemeye çalışacağız. Üst makam ve mevkilerle sizlere yardımcı olma anlamında iş birliği içerisinde beraber çalışacağız. Esnafımızla meslek guruplarına göre aylık toplantılar düzenleyerek sizlerin dert ve sıkıntılarını dinleyerek birlikte çözüm arayışı içinde olacağız.” şeklinde konuştu.

Yeni Esnaf Odası Başkanı Günçatı’nın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Akın Nezor, Koray Kukul, Erdal Aksoy, Serkan Dübüş, Ömer Demirci ve Ersin Köse.

Denetleme kurulu üyeliklerine ise Yusuf Keleş, Öner Gündoğdu ve Sertan Doğan seçildiler.

Yeşilkıyı Haber

En son Haberler