En son Haberler

One Thought to “IMG-20131229-WA0013”

  1. Abdullah(Halim) BEKTAŞ

    Öncelikle Ustahasanoğullarını bu birlikteliğinden dolayı kutlarım.
    Resimde bulunan Muhammet TAŞ 1982 yılında beraber askere gittiğimiz devrem. Mustafa KILIÇASLAN ise benim amatörce kemençeye başlamamı sağlayan ve bana ilk kızılağaç kemençesini veren çocukluğumun İbrahim TATLISESİDİR.
    İnternet çağını yaşadığımız bu günümüzde aile içi iletişim dahi sağlıklı sağlanamamaktadır. İnsanlar para, pul, servet ve tüketim hırsıyla bırakın yakın akrabalarını birinci derece yakınlarını bile ihmal etmektedir. Paranın sanki öteki dünyadaki cenneti dahi satın alacağına inanan bir nesil yetişmektedir.
    Bizim çocukluğumuzun geçtiği köyümüzde herkes dolaylı da olsa birbirinin akrabası idi. Şu anda ise insanlar bir İnternet düğmesi ile sanal ortamda dünyanın öteki ucundaki insanlarla tanışıyor hatta arkadaşlık kurup evlenebiliyorlar.
    Çok detaylı olmasa da yukarıda anlatmaya çalıştığım günümüz dünyasında bir araya gelen ve halen paradan puldan ve servetten daha kıymetli olan o sihirli cümle SEVGİ SAYGI unsurunu öne çıkaran, Ustahasanoğullarını bir defa daha takdir ediyor bu birlikteliğin köyümüzün diğer sülalelerine de örnek olmasını temenni ediyorum.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.