Güncel Haberler Son Dakika 

Hayde Feshane’ye! Hayat Vermeye…

1379766100_o1.09.2013 Trabzon’un fethinin 552. yılında hep birlikte Feshane’deyiz.

Trabzon’un fethinin 552. yılında Tüm Trabzon sevdalıları Feshane’ye akın edecek… 26-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, bir çok eğlenceli organizasyona sahne olacak ve Trabzon’a dair ne varsa doya doya yaşamaya, gurbette memleketi hissetmeye aracı olacak.

Biz de BMN ailesi olarak, organizasyonun ilk gününden son gününe kadar, siz değerli Trabzonlu ve Trabzonsporlular ile beraber olacağız…
Kanımız Tertemiz!

Hayırda Yarışıyoruz!

26-29 Eylül tarihleri arasında Feshane’de düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri’nde yine bir hayıra vesile oluyoruz. Daha önce “Kanımız Tertemiz” diyerek çıktığımız bu hayır yolunda rekorları arkamızda bırakarak ilerlemenin de verdiği özgüvenle yarınımızda daha güvende hissetmek adına daha büyük bir adım atıyoruz. BordoMavi.Net, Trabzon Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları, Gurbetçi Gençler ve Kızılay işbirliği ile Trabzon’un fethinin 552. yıldönümünde tam 552 ünite kan toplamayı hedefliyoruz! 552 yıl önce atalarımızın, güzel Trabzon’u bizlere kazandırmak uğruna döktüğü kanlara karşılık, bizler de hayat kurtarmak için kanımızı akıtıyoruz.
Trabzonlu, Trabzonsporlu! Hayıra, yâda ve eğlenceye Feshane’ye!
Hayat kurtaracak kan, damarda durmasın. HAYDE!
http://www.bordomavi.net

En son Haberler