Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü’de Büyük Çalışma

9892694354Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, ilçede başlattığı asfalt, beton ve parke döşeme çalışmalarının tamgaz devam ettiğini söyledi.

Özellikle büyük su projesinin boru döşendiği su hattı yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle Beşikdağ Mahallesi’nin Alt ve üst Bulanasa ile Hüdala yollarında asfalt betonu aşınma tabakası yapılıyor. Halen toprak zemin olan Adacık, Çeşmeönü, Nefsişarlı ve Vardallı Mahalle yollarında ise 9 bin 605 metrekare yol betonlanıyor. Cumhuriyet Mahallesi’nin Mevlana, Rasim Gözaçan, Kıvanç, Özgür ve Eren sokak ile Fatih Mahallesi Dereboyu sokak’ta beton kilitli parke, beton bordür ve beton oluk yapımı devam ediyor.

Başkan Uzun, gerçekleştirilen ihale ile yapılan çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini belirterek, imkanlar ölçüsünde ilçenin sorunlarını en az indirme gayreti içinde olduklarını söyledi. Başkan Uzun, bu çalışmalardan önce ihale edilen kanalizasyon ve derin deniz deşarjı için yüklenici firmalar süratle çalışmalarını sürdürüyorlar. Yıllardır alt yapı sorunlarıyla boğuşan ilçemizi bu sıkıntılardan bertaraf edebilmek için belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Halkımız müsterih olsun.”dedi.

Haber Linki İçin Tıklayınız

En son Haberler