Son Dakika Yöresel Haberler 

Başhekim Aydın “haklı Olarak tercih ediliyoruz”

25Aydın şöyle konuştu: “Hemen hastanenin bitişiğinde yapılan yeni poliklinik binasının iç donanımı için 200 bin TL bir para çıkarımı yapıldı. 31 Ekim 2013 tarihinde inşaatı biterek hizmete girecek olan yeni poliklinik binası ile birlikte hastanedeki yatak kapasitesinde de bir artış sağlanacak. Bu durumda da daha çok hastamızı yataklı olarak tedavi etmenin rahatlığını yaşayacağız” dedi.

“DOĞUM SONRASI RİSK YAŞANMAYACAK”

Başhekim Aydın, yeni hastane binasında poliklinik olarak kullanılan birimlerin taşınması durumunda yeni doğan bebeklerimiz için de yoğun bakım ünitesi açacaklarını kaydederek, “6 cerrahi yoğun bakım, 6 dâhiliye yoğun bakım olmak üzere toplam 132 yatağımız var. Amacımız yatak sayımızı 150’ye çıkarmak. 6 adet de yeni doğan yoğun bakım ünitemiz olacak. Şu an yer darlığı nedeniyle başlayamıyoruz. Ancak taşındıktan sonra bu ünitemiz de hizmete girecek. Şu anda yüzde yüz doluluk oranıyla çalışmaktayız ve özellikle poliklinik açısından sıkıştık. Yeni poliklinik binamız hizmete girdiğinde hem daha ferah bir alana kavuşacağız, hem de hastanemizdeki yatak sayımız artacak. Yatak sayımız artınca da daha çok hastamızı misafir edeceğiz” şeklinde konuştu.

“HAKLI OLARAK TERCİH EDİLİYORUZ”

Başhekim Mustafa Aydın, bölgedeki hastaların ve hasta yakınlarının Vakfıkebir devlet Hastanesi’ni tercih etmekte haklı gerekçeleri olduğuna dikkat çekerek, “Hastalarımızın, bir bölge hastanesi konumunda olan hastanemizi tercih etmelerinde kesinlikle haklılık paylarının olduğuna inanıyorum. Çünkü eksik olan doktor kadromuzu tamamladık. Bunun yanı sıra acil servisi de takviye ederek 10 doktora çıkardık. Personel açısından bakıldığında ise araştırma hastanelerini aratmayacak duruma geldik. Bölgenin en büyük ve en donanımlı hastane olmasında büyük gayret gösteren başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar, Bakan Yardımcımız Muhammet Balta, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat tosun ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu’na kamuoyu önünde teşekkür ediyorum” dedi.

Vakfıkebir Gazetesi

En son Haberler