Son Dakika Yöresel Haberler 

Trabzon Belediyesi’nden Beşikdüzü’ne Yardım Eli

trabzon-belediyesi-nden-besikduzu-ne-yardim-eli-5006690_1457_oBelediye, Trabzon’un şirin ilçelerinden biri olan Beşikdüzü’nde köy ve belde yolarını asfaltlayan Trabzon Belediyesi bölge halkının takdirini kazanıyor. Beşikdüzü’nde Ağaçlı, Takazlı köyleri, Yeşilköy Beldesi, Oğuz Beldesi grup yolu, Organize Sanayi Bölgesi Ambarlı yollarının asfaltlaması sürdürüyor. Yaklaşık 15 devam edecek asfaltlama çalışmalarında 2 greyder, 1 finisher, 3 silindir, 1 lastikli loder, 10 kamyon ile 24 personel görev alıyor. Söz konusu yollara serilecek yaklaşık 7 bin asfaltın maliyetinin 1,5 milyon TL olacağı kaydedildi.

 

Yollarını asfaltlanmasında dolayı mutluluk duyduklarını dile getirin Beşikdüzülü vatandaşlar, “Sağ olsun Trabzon Belediyesi her zaman bizlere yardım elini uzatıyor. Geçen yılaşırı yağışlar sonrası ilçemizde meydana gelen sel felaketinde de Trabzon Belediye ekipleri tüm ekipmanları ile birlikte yardıma gelerek bizlere yardım etmiş ve ilçemizde selin izleri kısa sürede silinmişti. İlçemize katkılarından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kulandılar.

 

Yeşilköy Beldesi Muhtarı Resul Güdü, yolarının asfaltlanmasından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun çok büyük desteklerini gördüklerini söyleyerek, “Köyümüzde yaklaşık 9 km yol asfaltlandı. Bundan sonraki ihtiyaçlarımız için de desteklerinin devam edeceğini Sayın Başkan’ımız söz verdi. Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullanırken; Beşikdüzü Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülkif Dilli ise asfaltlama çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dilli, “Trabzon Belediyesi’ne ve Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz. Biz istedik, Başkan Gümrükçüoğlu destek verdi. Hatta istediğimizden de fazlasını verdi. Trabzon Belediyesi gurup yoları dışında bazı bağlantı yolarını da asfaltladı. Bu asfaltı beldemizin imkânları ile alıp dökmemiz mümkün değildi. Orhan Başkan gereğini gerektiği gibi yapıyor. Sel felaketinde de bizlere her zaman destek verdi. Beşikdüzü’nü temizleyene kadar ekipleri gitmedi. Başkan Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Haberler.com

En son Haberler

One Thought to “Trabzon Belediyesi’nden Beşikdüzü’ne Yardım Eli”

  1. Sadık Taş

    Beşikdüzünün neredeyse tüm köy yollarına asfaltlama yapılmış bir tek Resullu Köyü yok. Anbarlı Köyü’nün çıkışından ırmağa kadar olan kısımdaki toprak yollar asfatlansa bize yeter. Bizim toplam yol 9 km, Anbarlı’dan sonraki kısım 4-5 km, biz hala bu kadar az yolu bitiremedik. Devlette imkan var ama gidip almayı bilen yok.

Comments are closed.