Son Dakika Yöresel Haberler 

Muhammet Dilli (Karabela) Hayata Gözlerini Yumdu

muhammet-dilliBeşikdüzü İlçesi’ne bağlı Yeşilköy Beldesi’nden Muhammet Dilli (80) 04.09.2013 Çarşamba günü saat: 09.45 sularında hayata gözlerini yumdu.

Beşikdüzü ilçesinin tanınmış esnaflarından olan ve “Karabela” lakabıyla tanınan Muhammet Dilli uzun yıllardır çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu. Evli ve 9 erkek 6 kız olmak üzere 14 çocuk babası olan Muhammet Dilli’nin vefatı sevenleri başta olmak üzere Yeşilköy Beldesi’ni yasa boğdu.

Hayatını ve geçimini hiç gurbete çıkmadan esnaflık yaparak, özellikle Beşikdüzü ve Kadırga pazarında ticaret yaparak sağlayan, yabani hayvanlara karşı avcılık merakı olan, çevresinde sevilip sayılan bir insan olarak bilinen Muhammet Dilli’ye sevenleri “Karabela” lakabını takmışlardı.

Muhammet Dilli’nin cenazesi 05.09.2013 Perşembe günü Beşikdüzü Merkez Çakmak Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Yeşilköy Beldesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

www.dogruhaber61.com

En son Haberler