Güncel Haberler Son Dakika Yöresel Haberler 

MHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığı Açıklaması

2117120624MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı ve parti basın sözcüsü Kazım Zıp:

MHP 3,5 yılda yaptı

AKP 9 yılda götürdü

MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı ve parti basın sözcüsü Kazım Zıp, Beşikdüzü’nde seçimi kesinlikle kazanacaklarını iddia ederek, bugün Beşikdüzü’nde yerelde ve genelde hiçbir hizmet yapılmamakta olduğunu söyledi.

Zıp, açıklamasında, “Küçük bir yağmur yağsa vatandaş işyerlerinde su baskınları için nöbet tutuyor. Mahalle yollarındaki taksiciler ayda bir araçlarını servise götürüyor. Özel İdare köy yollarına kepçe ve greyder gönderemiyor. Bir greyder 25 göye hizmet etmeye çalışıyor. AKP’li yöneticiler kendi yollarını yaptı mı, hepsini yaptık zannediyor. Bunlar gösteriyor ki, bugün ülkemizde ve ilçemizde MHP’ye ihtiyaç daha fazla hissedilmekte daha fazla zorunluluk haline gelmektedir.”dedi.

Ülkemizde yaşanan bunca sıkıntılara, bölünüp parçalanma uğraşlarına, Türk Milletine yapılan bunca hakaretlere rağmen sadece kendi menfaatleri için AK Parti’nin kuyruğuna takınmaya çalışan aday adayları tarihin karanlık sayfalarındaki yerlerini alacaklardır. Bugün hangi köye veya mahalleye gitsek, MHP’nin üç buçuk yılda yaptıkları, AKP’nin 9 yılda götürdükleri konuşuluyor. Vatandaş Beşikdüzü’nde MHP iktidarını istiyor. Bizde de bunu başaracak güç ve azim var.”dedi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler