Bizden Haberler Son Dakika Vefat Fotoğrafları 

Ahmet Zıp Son Yolculuğuna Uğurlandı”Foto Galeri”

sonDSC096416101.08.2013 Tarihinde vefat eden Çakırlı köyü değerlerinden şoför esnafı Ahmet ZIP,, bugün  Çakırlı Köyü Merkez Camiinde mahşeri bir kalabalığın kıldığı cuma ve cenaze namazının ardından Çakırlı Köyü Cami Mahallesindeki evinin yanındaki kardeşi şehit polis Mehmet ZIP’ın yanına aile kabristanlığına gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Cenazeye Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin AKTAŞ, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Oğuz Belde Belediye Başkanı Şakir Yenigün,Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf DİLLİ,   Ak Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, MHP İlçe Başkanı Muhammet Angın, ,Geyikli Belediyesi Eski Başkanı ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Eski Yardımcısı Ahmet Yüksel GÜLAY, Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer TÜTÜNCÜ,Beşikdüzü Ak Parti Eski İlçe Başkanı Cengiz DEMİR,Beşikdüzüspor Kulübü Eski Başkanı Harun TOPAL, Okul Müdürleri, öğretmenler,Beşikdüzü esnafları,akrabaları ile ilçe ve çevre köylerden mahşeri bir kalabalık katıldı.

Merhum Ahmet ZIP’a Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz….

 

Kaynak :www.cakirli.net

———————————————————————————

Fotoğraflar Baki ACİL

 

En son Haberler

One Thought to “Ahmet Zıp Son Yolculuğuna Uğurlandı”Foto Galeri””

  1. Mustafa Yenigün

    Yüce Mevla’dan bol bol rahmet ve yakınlarına, dostlarına ve köylülerimize baş sağlığı dilerim. Allah taksiratı varsa affeylesin. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

    Mustafa Yenigün
    (Aruz’dan)

Comments are closed.