Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor’da yeni Başkan Çetin Eksert

1318170429Mevcut Başkan Cengiz Karadeniz’in aday olmadığı Beşikdüzüspor’un olağanüstü genel kurulunda seçime tek liste ile giren eğitimci Çetin Eksert Beşikdüzüspor’un yeni başkanı seçildi.

Belediye Kültür Salonunda yapılan olağan üstü genel kurulda divan başkanlığını eski kulüp başkanlardan Op.Dr.İmdat Çıtlak yaptı.

Kongrede Beşikdüzüspor’un Genel Sekreteri Mehmet Balta faaliyet raporunu okuduğu konuşmasında çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Beşikdüzüspor’un bu branşlarda aldığı başarıları anlattı, bugün kadar Beşikdüzüspor’a destek veren herkese teşekkür etti.

Daha sonra gelir gider raporları ve denetleme kurulu raporları ayrı ayır okunarak ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun;” Beşikdüzüpor Büyükliman yöresine mal olmuş çok önemli bir değerdir. Kulübümüze hizmet eden geçmiş dönemdeki tüm kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Beşikdüzüspor laf ile sevmek yeterli olmaz, yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna hep birlikte destek vermeliyiz. İnanıyorum ki, gelecek sezon Beşikdüzüspor hak ettiği yer olan üçüncü lige yeniden çıkacaktır.” dedi.

Kongrede aday olmayan Beşikdüzüspor eski Başkanı Cengiz Karadeniz, görev süreleri boyunca yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Beşikdüzüspor’a en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, “İnanıyorum ki, yeni seçilecek olan yönetim kurulu arkadaşlarımız bizim bıraktığımız yerden bayrağı devralarak Beşikdüzüspor’u başarılara taşıyacaklardır. Bundan sonra bizde Beşikdüzüspor’a ihtiyaç duyulduğu her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Teknik kadromuzla birlikte önümüzdeki sezonun planlarını yaparak BAL liginde başarılı olabilecek bir kadro oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Beşikdüzüspor’a sabit bir gelir sağlayan, tesisleri yapan onursal başkanımız İ. Doğu Gözaçan’a bu tesislerin Beşikdüzüspor’a tahsis eden Beşikdüzü Başkanımız Ramis Uzun’a ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve seçime tek liste giren Çetin Eksert Beşikdüzüspor’un yeni başkanı seçilirken yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Tuncay Bender, Burhan Cahit Erdem, Yavuz Aydın, Arif Hikmet Uzun, Ali Çıtlak, Uğur Akdeniz, Yahya Turan, Şemsittin Uğuz, Mustafa Gündoğdu, Uğur Uzunoğlu, Serkan Dübüş, Ertan Baykan, Hasan Bahar, Koray Kukul ve İsmet Gözaçan.

Kongreye, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler