Son Dakika Spor Gündemi 

Bu Uşak Bizden daha Fanatik

12365Trabzonspor’un şike sonucu şampiyonluğunun elinden alınmasına dikkat çekmek için 17 Haziran’da yaya olarak yola çıkan Malatyalı Trabzonspor taraftarı Yunus Metin Vakfıkebir İlçesi’ne girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

TFF’nin verdiği haksız karara dikkat çekmek için Malatya’dan yola çıkarak 950 Km. yol kat eden 36 yaşındaki Yunus Metin, “TFF’nin 2010- 2011 yılında hak ettiğimiz şampiyonluğu halen vermemiş olması yüzünden temiz futbola dikkat çekmek için yola çıktım. Şikenin yıl dönümü olan 3 Temmuz’da Trabzon’da olacağım. İki yıldan beri hala dansözler gibi kıvırtıyorlar. Şampiyonluk bizim hakkımızken hala kıvırıyorlar. Hz. Ömer adaletini Hıristiyan bir kulüp olan UEFA’nın vermesi bir Müslüman olarak bende kırgınlık yarattı. Biz kendi içimizde bu işi halledemedik. Bu bağlamda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Türk futbolunu daha da kötü günler bekliyor. Ama kupa mutlaka Trabzonspor’a gelecek. Yol boyunca beni karşılayanlar temiz futbola ve adalete inanıyorlar” dedi.
Yunus Metin Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci tarafından makamında kabul edildi. Yürüyüş sırasında kendisini Vakfıkebir girişinde coşkuyla karşılayan kalabalık bir taraftar topluluğu daha sonra Yunus Metin’e bir süre eşlik ettiler ve başarılar dilediler.

Vakfikebir Gazetesi

En son Haberler