Son Dakika Yöresel Haberler 

Hayırsever İşadamı Ahmet Gün Beşikdüzü’nde Okul Yaptırıyor.

 hyrHayırsever işadamı Ahmet Gün tarafından yaptırılacak olan Beşikdüzü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yapım protokolü Trabzon Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı.  İmza protokolüne Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İşadamı Ahmet Gün katıldı.

Okulun yapım protokolünü imzalayan Vali Kızılcık, “Çocuklarımızın geleceği çok önemli. Özel sektörümüz, sivil toplumumuz eğitim konusunda ne kadar duyarlı olursa geleceğimize, toplumsal barışa ve mutluluğa daha fazla katkı sağlamış oluruz. Trabzon’da bu güne kadar vatandaşın kendi kaynaklarıyla yaptığı çok büyük eğitim yatırımları var. Bu da onlardan bir tanesi olacak. Bu duyarlılığınızdan dolayı size ve Trabzonlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan yatırımların çocuklarımızın daha iyi eğitim görmeleri açısından son derece önemli olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Yaşadığımız çağ, bilgi ve teknoloji çağı. Her şeyin temeli eğitime dayanıyor. Çocuklarımızı hangi oranda eğitime tabi tutarsak ülkemizin, milletimizin geleceği o oranda dünyada yerini alır. Sizleri bu anlamlı davranışınızdan dolayı bir kere daha kutluyorum” diye konuştu.
Böyle bir okulu ilçelerine yaptırmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade eden İşadamı Ahmet Gün ise,  “Beşikdüzü ilçemize böyle bir okulu kazandıracak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu projeyi memleketimize kazandıracak olmaktan dolayı emeği geçen, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu okulun 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemine yetiştirilmesini planlıyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
En kısa zamanda yapımına başlanacak olan okul 5 katlı ve 24 derslikli olacak.

Vakfıkebir Gazete

En son Haberler