Son Dakika Yöresel Haberler 

Başımız Sağ Olsun…!

fevzi_tas-vefatBeşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Taş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü iken, geçtiğimiz yıl Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Terör Uzmanı Fevzi Taş (41), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MAÇ OYNADI

Kurumlararası Halı saha futbol turnuvasında yarım devre futbol oyladıktan sonra bir süre saha kenarında maç seyrettikten sonra evine gelen müdür Taş, duş alacağı sırada rahatsızlandı.

Eve çağrılan ambulansla, Op. Doktor İmdat Çıtlak refakatinde önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne, oradan da Akçaabat Hackalı Baba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahale yetersiz kalınca Ahi Evren Kalp ve Damar hastanesine sevk edilen Taş’ın, yolda hayatını kaybettiği bildirildi.

MEMLEKETİNE GÖNDERİLİYOR

Ailesinin isteği üzerine bu gece saat 03.00’te Uçakla Trabzon’dan İstanbul’a, oradan da memleketi Nevşehir’e gönderilecek olan müdür Fevzi Taş’ın cansız bedeni, burada toprağa verilecek.

41 YAŞINDAYDI

Evli ve 3 (2 erkek 1 kız) çocuk babası olan Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Taş, 1972 yılında Nevşehir’de doğdu. 1986 yılında Afyon Polis Koleji’nden, 1994 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun oldu. Balıkesir, Sivas, Niğde ve İstanbul illerinde görev yaptı. 2005 yılından itibaren terörle mücadele şube müdürü olarak Niğde ve daha sonra da Trabzon’da görev yaptı. Taş, Trabzon’daki görevini yürüttüğü sırada Beşikdüzü Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Beşikdüzü ilçe halkının çok sevdiği Emniyet Müdürü Fevzi Taş’ın vefatı başta ailesi olmak üzere meslektaşlarını ve Beşikdüzü’nü yasa boğdu.

Emniyet Müdürümüze Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, mesai arkadaşlarına, sevenlerine ve Beşikdüzü halkına baş sağlığı diliyoruz

dogruhaber61.com

En son Haberler