Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor Başkanlığına Aday Değilim

3  kopyaTürkiye 3.Futbol Liginden Bölgesel Amatör Lige(BAL) düşen Beşikdüzüspor yönetim kurulu yaptığı toplantı ile olağanüstü kongre kararı aldı.

Beşikdüzüspor Kulubü Başkanı Cengiz Karadeniz,  kararla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaptığımız toplantıda genel kurul kararı çıktı. Genel kurul çoğunluk sağlanırsa 29 Haziran 2013  Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 6 Temmuz 2013’te daha sonra belirleyeceğimiz yer ve saatte yapılacak.

BU GÖREVİ DAHA İYİ YAPACAKLAR VARDIR

Ben 13 yıldan beri bu kulübün içindeyim. Yönetim, başkan yardımcılığı ve başkanlık yaptım. 13 yıldan beri bu kulübün A dan Z ye her şeyini çok iyi biliyorum. Ben bu kulüpte 2.amatör kümeyi de yaşadım, birinciyi de yaşadım, BAL ligini de yaşadım, üçüncü ligi de yaşadım. Hayatımda en zor işlerden bir tanesi olan başkanlık görevini yaptım. Bundan sonra bu göreve talip olmayı düşünmüyorum. Beşikdüzü’nde bu görevi benden daha iyi yapacak mutlaka çıkacaktır. Maddi manevi ve zaman isteyen bir iş. Biz de işimizin icabı artık yorulduk. Yapacak olan arkadaşın da her zaman arkasındayım. Her zaman destekçisi olacağım. Şuan ne kadar maddi imkan vermişsem gelen arkadaşa aynı imkanı vereceğim. Beşikdüzü’nde maddi gücü benden çok daha iyi insanlar var. Artık onların da bu işe elatmaları gerekiyor. Benim 13 yıl yaptığım yerde bu insanların enaz enaz bir dönem yapması gerekiyor. Bu işin içine girmeden, yönetici veya başkan olmadan bu işin zorluğunu anlama şansları yok. Ben Harun başkanın yönetimindeyken Harun başkanı anlamıyordum. Ne zaman başkan oldum, Harun başkanı anladım.

BEŞİKDÜZÜSPOR’U BAŞKANSIZ BIRAKMAM

Ben artık bu saatten sonra kesinlikle aday olmayacağım ancak, şayet 06 Temmuz 2013 tarihinde mesai saatine kadar aday çıkmazsa mutlaka kendim orda liste oluşturup başkanlığa devam edeceğim. Beşikdüzüspor’u başkansız bırakmayacağım. Konuşanları, vargit diyenleri bu genel kurulda göreceğiz.

Ben 3.ligde 50 kişi ile genel kurula gittim. İnşallah burada 180 kişi ile genel kurula gideriz. Ben hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Bana bu görevi verdiler, ben de aldım. Bunu herkes iyi bilmeli.  Yeni gelecek yöneticiler ayda 5 milyar, Başkan ise iki katını vermek zorundadır. Vermeliler. Vermezlerse yönetime girmesinler. Sadece başkanla bu kulüp yürümez.”şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler