Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü Mavi Kıyı Otel Açıldı

27Adacık Mahallesi’nde “Köftenin Doktoru Ersin Usta” sloganıyla uzun yıllardır hizmet veren Ersin Köse’ye ait Mavi Kıyı Köfte ve Balık tesisleri, şimdi de Beşikdüzü’nün en önemli ihtiyaçlarından biri olan otel bölümünü de düzenlenen törenle hizmete açtı.

Törene, Kaymakam Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı İsmail Pınar, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Emniyet Müdürü Fevzi Taş ve davetliler katıldılar.

Açılışta konuşan Kaymakam Alaattin Aktaş, “Bölgemiz turizmle kalkınacak diyoruz. Peki, turisti getirdin nereye koyacaksın, nerde yatıracaksın, nerde yetireceksin, nerde içireceksin? Eğer konaklama tesisiniz yok ise, turisti bölgeye getiremezsiniz. İnanmadan başaramazsınız. Eğer inanırsanız başarırsınız. Sorunun anlaşılması, sorunun yarı yarıya çözülmesi demektir. Bu konu anlaşılıyor ise, gelecekte Karadeniz Bölgesi’nde turizm olacak demektir. Şimdi burada 25 yataklı bir tesisin açılışını yapacağız. Yine Ersin Usta ustalığını konuşturdu ve gönül huzuruyla bir tesis inşa etti. Bu tesisin ilçemize, bölgemize hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştuktan sonra otelin açılışını gerçekleştirdi.

 Beşikdüzü Haber

En son Haberler

2 Thoughts to “Beşikdüzü Mavi Kıyı Otel Açıldı”

  1. Sadık Taş

    Hayırlı olsun.

  2. EROL ÇOLAK

    hayırlı olsun

Comments are closed.