Son Dakika Spor Gündemi 

Şampiyonluğa İnandılar ve Kazandılar

6666Trabzonspor Basketbol takımı Play-Off yarı final üçüncü ve son maçında deplasmanda Yeşilgiresun Belediyespor’u 68-60 yenerek Beko Basketbol 1.Ligine yükselmeyi garantiledi. Şampiyon takıma Vakfıkebir’de kral karşılama yapıldı. Yaklaşık 50 araçlık konvoy

Takımı taşıyan otobüs Vakfıkebir’den çıkmakta adeta zorlandı. Basketbol Takım Başkanı Mehmet Yiğit Alp’e tezahüratlarıyla uzun süre tempo tutan taraftarlar “büyük başkan seninle gurur duyuyoruz” tezahüratına karşı Alp “ilçemde muhteşem karşılanmak çok güzel bu şampiyonluğu büyük zorluklarla kazandık. Bizleri yalnız bırakmayan siz taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Maçın son 31 saniyesine Trabzonspor 8 sayı önde girince, Giresunlu taraftarlar sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı. Olaya Çevik Kuvvet Polisleri müdahale etti. Sahaya giren Çevik Kuvvet polisleri Trabzonsporlu sporcuları kalkanla korumaya çalıştı.
Hakem ve sporcular soyunma odasına çekildi. Polislerin tribünleri boşaltmasından sonra maç tekrar başladı. Oyun başlayınca Giresunlu basketbolcular topu yerde sektirdikten sonra Trabzonsporlu oyuncuları tebrik ettiler ve maç bu şekilde sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor Basketbol takımı Beko Basketbol 1. Ligine çıkmayı garantiledi.

Maçın skorlar 1.Periyot :Giresun 18-17 Trabzonspor, 2.Periyot :Giresun 33-37 Trabzonspor, 3.Periyot :Giresun 48-48 Trabzonspor, 4.Periyot :Giresun 60-68 Trabzonspor

En son Haberler