Diğer Haberler Son Dakika 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu

2239_maxiTrabzonspor Kulübü’nün 15. başkanlığına İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi. Olağanüstü Genel Kurul’da Hacıosmanoğlu 1571 oyla başkan seçilirken; en yakın rakibi Muharrem Usta ise 1496 oy aldı.

8 saat süren oy sayımı salonda heyecanlı bir bekleyişe sahne oldu. İlk sandıklarda Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu‘ndan 150 oy ilerdeydi. Ancak oy farkı sandık açıldıkça eriyerek, İbrahim Hacıosmanoğlu lehine artışa geçti. Salon delegelerin ve taraftarların sloganlarıyla inlemeye başladı. Sayımlar tamamlandıktan sonra sonuç duyuruldu.

Genel kurulda başkan adaylarından Muharrem Usta 1496, Metin Atasoy 723, Prof.Dr. Hakan Kulaçoğlu 284 ve Emre Aksoy 162 oy aldı.

‘BAŞKAN KONUŞMAZ İCRAAT YAPAR’

İbrahim Hacıosmanoğlu, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Kongrenin tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Trabzonspor sevdalılarına oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Trabzonspor Başkanı konuşmaz icraat yapar. Bizim icraat yapma zamanımız geldi. Emek hırsızlarına karşı güçlü olmamız lazım. Yönetim kurulunda güçlü arkadaşlarımız var. Kavgacı yakıştırmaları yapılıyordu. Biz bu koltuğun ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz, koltuğa nasıl oturulması gerektiğini de biliyoruz.

 

Biz Trabzonspor’a başkan olduk ama padişah gibi oturmayacağız. Bize verilen görev hizmet etmektir, bunu yapmaya çalışacağız. Tüm herkesi takımın etrafında toplamaya çalışacağız. Bugüne kadar söylediğim tüm sözlerin arkasında duracağımı biliyorsunuz.

Yeni Salpazari Gazetesi

En son Haberler