Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor Başkanının Eleştirilere Cevabı

11 MAYIS 2013 045 kopyaBeşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, takımın teknik direktörü Gökhan hocayı dolayısıyla yönetimi basın yoluyla eleştiren AK Parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Gören’e büyük tepki gösterdi. Başkan Karadeniz adeda açtı ağzını yumdu gözünü.

       GÖKHAN HOCA HER ZAMAN YÖNETİME YARDIMCI OLDU

         Karadeniz, basına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eleştirilen Gökhan hocamız, kulübün düşmesiyle birlikte yaşadığı stresten dolayı stadın olmadığı, tesisin olmadığı şeklinde bazı açıklamalarda bulunmuştur, sitem etmiştir. Biz hiçbir zaman Gökhan hocayı kendimizden ayrı görmedik. Gökhan hocayı çağırıp görüşlerini alıp yönetim kurulumuzda değerlendirip nihayi kararı yine biz veriyorduk.  

         Takım sorumluluğu O’na aitti. Takımı kendi kuruyor, çoğu futbolcuları ikna ederek pazarlık konusunda yönetim kurulumuza yardımcı oluyordu. AK Parti yönetimimde bulunan Ahmet Gören diyor ki, 1.dönem 11 puan aldık, 2.dönem niye 27 puan. Onun da cevabını biraz sonra vereceğim.

BİZ SEZON BAŞI KAMP YAPAMADIK

Biz ilk kura çekiminde oluşan grubun zor bir grup olduğunu çok iyi biliyorduk ve ona göre takım kurduk. Hazırlık maçlarımız gerçekten süperdi. Hazırlık maçlarında tüm takımları yendik.

        Ama lig başladığında gördük ki sakatlıklar peşbeşe geliyor. Kırmızı kartlar peşbeşe geliyor. Ordaki hataları ileriye doğru görmeye başladık. Bizim en büyük sıkıntımız ilk başta kampa gidemedik. Büyük maddi sıkıntı çektik. Sezon öncesi bütün takımların kampa gittiği yerde, biz kampımızı Vakfıkebir Öğretmenevi’nde yaptık. Bizimle birlikte olan takımlar beş yıldızlı otellerde kamp yaparken biz Vakfıkebir Öğretmenevi’nde kamp yaptık. Bunu Gören biliyor mu? Ya da sordu mu ne yapıyorsunuz diye. Ama çıkıp stad vardiye cevap vermeyi biliyor. Biz ne kadar esnaf var ise Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı dahil bütün kamp kumanyalarını buradan topladık. Biz ilk yarıya böyle hazırlanmak zorunda kaldık.

KURUŞ PARA VERMEZ HOCAYI ELEŞTİRİR

        Biz ikinci dönem yönetimin desteğiyle Antalya’ya kampa gidebildik. Süper bir kamp oldu. Biz 3.lig takımı olarak ilk dönem kampa gidemedik. Şimdi Gören protokolde oturur, 3 maçta bir gelir, cebinden kuruş para vermez, kalkar hocamızı eliştirir. Biz bu yıl reklam toplayamadık. Sadece Ahmet Gün’den çok güzel destek aldık. Allah O’ndan razı olsun. Üstelik protokole maç izlemeye geldiğinde 15-20 bilet alarak da içeri girdi. Ahmet beyin kombine bileti var mıydı acaba? Protokole gelirken kaç tane bilet alıp seyircilere dağıttı.  Ne hakla kalkıp konuşuyor. İçinde para var, rant var diye stadı bırakıp TOKİ’ye yer buldular. TOKİ’den çıkan toprağı denize döksen çoktan stadımız yapılmış olurdu.

CİM BOZULUYOR DİYE ANTREMAN YAPAMADIK

        Ben Çarşıbaşı’ndaki stadı antremana alabilmek için çalmadığım kapı kalmıyordu. Vakfıkebir’deki müdürden Allah razı olsun O çoğu şeyde yardımcı oldu bize. Cim bozuluyor diye antreman yapamadık. Benim burada stadım olsaydı bunları çekecek miydim?

        Tesis konusu da çok önemli. İlk yıl tenis kortunda kaldık. Penceresi olmayan, camı olmayan yerde kaldı çocuklar. Gördük ki, burada kokudan durulmuyor, Bahar Öğrenci Yurdu’na  aldık onları. Olmadı Vakfıkebir Öğretmenevi’ni tuttuk. Bunlar hep para.. Gören bir defa gelip sordu mu ki, hey kardeşim bir şeye ihtiyacınız var mı diye? Ama soruyor, Çorum’un stadı var, Kastamonu’nun stadı var. Evet var ama, borçlarından haberi var mı? Kastamonu’nun transfer tahtası kapalı. İki trilyon borcu var. Haberi var mı ondan? Çorum’un iki takımı var. Biri düştü, biri devam ediyor. Gören hafta sonları pikniğe giderken biz maçlara gidiyorduk. Hangi maça kaç defa gelmiş hesabını çıkarsın. Biz çoğu zaman haftayı 200 biletle kapattık. Son bir ay bize güzel bir destek oldu. Nedense onu da anlayamadım.

BİZ HEP DESLASMANDA OYNADIK

        Biz her maçımızı deplasmanda oynadık. Neden deplasmanda oynadık. Dışarıdaki adam  devamlı saha içerisinde, biz haftada bir antremanla bu sahada maça çıktık. Çarşıbaşı’nda idman yap, Vakfıkebir’de maça çık. Çıkalı iki yıl oldu temeli bile atılmadı stadın. Tesis desen o da yok. Ben ilk göreve geldiğimde basın açıklamasında şunu söylemiştim. Bizim stadımız yapılmadığı müddetçe kesinlikle burada duramayız. Dediğim de çıktı işte. Allah razı olsun Vakfıkebir Öğretmenevi müdüründen. Orası olmasa biz bu puanı da toplayamazdık. Orası olmazsa biz çocukları nerde yatıracaktık. Herhalde hadi evinize gidin diyecektik, kamp yapamayacaktık. Bize bugüne kadar hiçbir kişi ne yapıyorsunuz diyen olmadı. Kendi başımıza kaldık.  Bundan sonra ne olması gerekiyor? Bundan sonra herkes başını önüne koyup iyi bir düşünmeli. Şu BAL Liginden nasıl çıkabiliriz. Hesabını iyi yapmalı. Bu takım 3.lige çok rahat çıkar. Biz de futbol ruhu var, biz de istek var. Diğer takımlar gibi değiliz.

        DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN ÇIKMALIYIZ
        Beşikdüzüspor’un parkı var, halısahası var. Buna benzer gelir getirici tesisleri çoğalmalı.

        Gökhan hocanın yaptığı iş parayla yapılacak iş değil. Bu hocamızı yeniden kazanmamız gerekiyor. Gökhan hocaya hep beraber sahip çıkmamız gerekir. 8 yıldır bu takımın kahrını çekiyor. Böyle bir insanı elimizin tersiyle itemeyiz.

         Son olarak şunu söylemek istiyorum. Gökhan hocayı işe alan eski Belediye Başkanımız Mehmet Kalay’a, daha sonra bize maddi manevi desteğini esirgemeyen parkı, halısahayı, arabasını v.s.  veren Belediye Başkanımız Ramis Uzun’a teşekkür ederiz.

         Bundan sonra hep birlikte düştüğümüz yerden çıkmanın planlarını şimdiden yapmamız gerekir”

Günebakış

 

En son Haberler