Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü TOKİ İnşaatı Devam Ediyor

74587İnşaatın Müteahhitliğini yapan Şerafettin Pehlivan, şu andaki teknoloji sayesinde konutların yapımını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların iki yıl gibi kısa bir süre içinde 360 hanelik lüks konutlarına kavuşacaklarını söyledi.

Bilindiği üzere Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Beşikdüzü Belediyesi’nin işbirliği ile geçtiğimiz yıl Beşikdüzü İlçesi’nde Belediye Başkanlığı öncülüğünde 374 talipli vatandaş ilk etapta 6.000 TL’lik peşinatlarını yatırmışlardı. Peşinatların yatırılmasının ardından yapılacak binaların konuşlanacağı 28 dönümlük arazi satın alınmış ve arazi üzerinde bulunan fındık ağaçları yüklenici müteahhit tarafından kesilip alan temizleme çalışmaları bitirilmiş ve bu işlemlerden sonra da inşaata ilk kazma vurulmuştu.

Proje çerçevesinde Beşikdüzü Belediyesi Alt yapı çalışmalarını yürütürken konutların da temelleri atılıyor. Beşikdüzü TOKİ sitesinin 28 dönüm arazi üzerinde 10 Blok, 360 daire, iki alışveriş merkezi,  otopark,  alt yapısı ve cevre düzenlemesi olarak projelendirilip 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

vakfikebirgazete.com

En son Haberler