Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzü’nün Gözyaşları

77957Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Beşikdüzüspor, dün sezonun son maçında kendi evinde konuk ettiği Kayseri Şekerspor’u mağlup etmesine rağmen rakiplerinin kazanmasıyla 3. Lig’e veda etti. Kayseri Şekerspor’u 15. dakikada Tolga, 32. dakikada Sedat ve 80. dakikada Durdu’nun golleriyle 3-0 mağlup etmesine rağmen 90 dakika sonunda gelen haberle adeta üzüntüye boğulan Mavi-Beyazlılar, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yoluna devam edecek.

HAK ETMEDİK
3. Lig’deki ikinci sezonunda ligden düşen Beşikdüzüspor’da büyük üzüntü yaşandı. Maç sonunda Mavi-Beyazlı futbolcular, gözyaşlarına hakim olamadı.  Büyük üzüntü yaşayan futbolcuları teknik direktör Gökhan Uzungüngör ve yöneticiler teselli elde etti. Mavi-Beyazlı futbolcular kendilerini çok kötü hissettiklerini söyleyerek, “Kesinlikle ligden düşmeyi hak etmemiştik. Ancak yapacak bir şey yok. Çok üzgünüz” dediler.

Günebakış

En son Haberler

One Thought to “Beşikdüzü’nün Gözyaşları”

  1. zeki gürsoy

    rakipler ligin şampiyonu ve ikincisi ile deplasmanda oynuyor ve ikiside kazanıyor, biri berabere kalsa bile yetiyor ama satışın kralı oluyor ve maalesef beşikdüzü düşüyor….

Comments are closed.