Son Dakika Spor Gündemi 

Stad İşinden Kurtuldunuz Beşikdüzüspor Düştü

ma2011-2012 sezonunda Türkiye 3.Ligine ilk defa çıkan Beşikdüzüspor, iki yıl oynadığı ligde tarihinde eşi benzeri olmayan bir şanssızlık sonucu BAL ligine düştü.

BAL liginde şampiyon olduğu yıl, Beşikdüzü’ne mutlaka stad yapacaklarını belirten siyasilerin meydanda yaptıkları konuşmalar unutulmuş değildir. Bu takımın düşmesinde en büyük pay onlarındır. Takım BAL liginde şampiyon oldu, 2 yıl 3.ligde oynadı, düştü hala daha stadına bir kazma vurulmadı. Demek ki kulübün düşmesi bekleniyordu. Evet Beşikdüzüspor düştü, stad işinden de böylece şimdilik kurtulmuş oldunuz. Bu sevinç de size yeter.

İlk yarıyı 11 puanla kapatan Beşikdüzüspor, kümeye doğru gittiği görülüyordu. Sahip mi çıkıldı? Bu takıma fazla değil bir golcü alınsaydı bu duruma düşmezdi. Ligi ilk 10 ‘da bitirirdi. Göz göre göre takım düşmüş, zengin-fakir, Beşikdüzü’ndekiler, dışardaki Beşikdüzülüler seyretmişlerdir. Zaten Beşikdüzüspor’un 3.lige çıkışına sevinen yoktu ki, düşmesine de üzülen olsun. Belki, 15-20 kişi üzülmüştür.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler

One Thought to “Stad İşinden Kurtuldunuz Beşikdüzüspor Düştü”

  1. Ahmet

    Sayın site yöneticileri siz Beşikdüzünden bahs ediyonuz biz az daha Trabzon düşecek diye korkuyorduk neyse gene en az zararla atlattık sesinizi çıkarmayın bari… saygılarımla..

Comments are closed.